Followers

Saturday, November 3, 2012

Pemanggang Ajaib Kami..Grab It! (^_^)

Assalammualaikum semua............:D

Semua sihat ke tu?.....Alhamdulillah sekiranya sihat..yg tak sihat tu..bykkan berehat ye..moga cepat sembuh InsyaAllah.......:)

Tak sabar nk share promosi bulan November 2012 ni hikhik...

Special offer tau utk my regular customers or new customerssssss....nak tau?haaa jap jap nak share la ni...:)

Pada bulan ini, selain makan secara sihat dan menambah suplemen yang betul dalam diet anda, anda juga boleh mencuba cara-cara memasak yang baru dengan Dulang Gril Happy NUTRILITE. Dengan menggunakan dulang gril yang tidak melekat, anda boleh memasak dengan cepat dan juga mempunyai pilihan untuk menggunakan minyak yang sedikit.

Dulang Gril Happy NUTRILITE (bernilai RM229.00) boleh menjadi milik anda pada HARGA ISTIMEWA apabila anda merebut mana-mana satu daripada dua tawaran berikut:

TAWARAN 1:

Beli MANA-MANA 5 produk Pemakanan & Kesejahteraan* ATAU 1 SET LEPAS BERSALIN TROPICAL HERBS, anda layak membeli Dulang Gril Happy (251553) pada harga: RM45.00 | B$19.00TAWARAN 2:

Beli sekurang-kurangnya 1 NUTRILITE Protein ATAU 1 DOUBLE X + MANA-MANA 4 produk Pemakanan & Kesejahteraan* ATAU 1 Pek Shape Up layak membeli Dulang Gril Happy (251554) pada harga: RM39.00 | B$16.50

Dulang Gril Happy NUTRILITE - Pemanggang Ajaib Kami :D

• Dibuat di Korea

• Bahagian atas dan bawah dulang boleh ditanggalkan; anda boleh menggunakan kedua-dua belah untuk memasak

• Tidak mahu mengacau atau membalikkan makanan? Cuma terbalikkan dulang. Ia memasak dengan cepat menggunakan sedikit minyak sahaja; kurang asap dan gris sewaktu memasak

• Berguna untuk memasak ikan, ayam, stu, stik, dll, menggunakan sedikit minyak – tidak rumit, cara memasak yang lebih cepat dan lebih sihat

• Fungsi Perangkap Minyak mencegah minyak daripada terpercik sewaktu memasak

Saiz - 31.5 (P) x 25.5 (W) x 9 (T) sm

Diameter - 31sm +/-

Bahan - Aluminium Tuangan Terap

Warna - Hitam

*Tidak termasuk ACTIVE 8 Tangerin/Oren dan Lemon/Limau Nipis, Minuman Campuran Ceri Aserola, Glucosamine HCl, Salmon Omega-3 6- & 120, Bio C Plus 100, Daily 60, Natural B Complex 100, Minyak Bayi Tropical Herbs, Pek Kesejahteraan dan alat bantu jualan.

- Semua barangan promosi tidak disertakan dengan waranti. Hanya barangan dengan kerosakan perkilangan yang layak untuk gantian. Tiada khidmat selepas jualan atau pembaikan untuk Dulang Gril.

- Baca arahan dengan teliti sebelum menggunakannya. Rujuk arahan penjagaan tentang cara membersihkan dan mengekalkan Dulang Gril.

Promosi ini sah di Malaysia dan Brunei untuk pesanan yang dibuat dari 1 - 30 November 2012 sahaja, selagi stok masih ada.

*CEPAT DAPATKAN SEGERA! (^_^)


My dear frens yg mommies to be kot berkenan ngn pemanggang ajaib ni leh add sekali dalam order Set Bersalin Tropical Herbs nt..:D
Jangan malu jangan segan tau..juzz inform je sy k..special & free consult from me to all my dearest customers..peace...:)


* FB : Ummu Najah
* No. HP : 012-6953202 (Call/Sms/Whatsapp)
* Emel : ummunajah84@gmail.com

"Jom lebih sihat & ceria..InsyaAllah...:)"

No comments:

Post a Comment