Followers

Wednesday, June 12, 2013

Promosi Set Bersalin Tropical Herbs Jun 2013 Kembali! (^_^)

Assalammualaikum.............:D

Adalah dimaklumkan bahawa harga semua produk Tropical Herbs & Manuka Honey telah dinaikkan sejak Februari 2013 yang lepas..namun demikian, sy akan beri special discount yg semampu-mampunya kepada semua customer sy..InsyaAllah..:)10 items utk complete set + FREE 1 Bengkung + Free Gift Bekas Memasak Kaserol Luminarc dengan harga RM320 include delivery processing..:)


Saya beri special discount utk pembelian 1 Set Bersalin Tropical Herbs + FREE 1 Bengkung + FREE 1 Bekas Kaserol Luminarc Vitroline dengan Penutup 2.4L dengan HARGA RM320 SAHAJA TERMASUK KOS PENGHANTARAN..harga sebelum RM347.90..Grab it mommies out there! (^_^)

Ciri-ciri:
• Dibuat di Perancis menggunakan kaca seramik vitro
• Bersih dan menyihatkan – kaca tidak poros tidak memerangkap mikroorgnisma yang mengurangkan kebarangkalian pencemaran bakteria
• Sangat serba guna - gunakan untuk merebus, merendidih, menumis, menggoreng, memanggang atau menggril
• Rintangan haba yang baik – gunakan sebagai bekas menghidang, menyimpan makanan dalam peti sejuk atau untuk memanaskan makanan dalam ketuhar
Bahan: Kaca Seramik Vitro
Diameter: Bibir dalam - 20.2 sm +/-2 mm
Bibir luar - 26.25 sm (termasuk pemegang sisi)

Promosi ini sah di Malaysia dan Brunei untuk pesanan yang dibuat dari 1 - 30 Jun 2012 sahaja, selagi stok masih ada.

Happy shopping with us! (^_^)


Free consultation can PM my facebook or sms/call/whatsapp me @ 012-6953202..:D 


Cara-cara utk order :

1. Boleh make payment di akaun Maybank - 162852050422 @
 CIMB - 06021488867521 atas nama sy : SITI KHALIJAH BINTI ABDUL RAHMAN. Boleh sms/whatsapp nombor rujukan bank + date + time selepas urusan pembayaran sebagai bukti pembayaran.

2. Beri details nama penuh anda + alamat (pastikan sentiasa ada orang di alamat tersebut kerana pihak delivery tidak akan tinggalkan set tersebut tanpa sign penerima) + nombor hp utk delivery processing.

3. Saya akan terus submit order sekiranya bayaran sudah pun diterima. Penghantaran biasanya akan mengambil masa dlm 2 hari bekerja. Moga urusan dipermudahkan aamiin..:)

Sekian, terima kasih..:D

No comments:

Post a Comment